• Tilgængelig
  • Kvalitet
  • Service

Samarbejdsklub

Pro Fodbold er stolt af, at skulle levere fodboldtøj og træningsudstyr til Vigerslev Boldklub.

Her på siden kan der ses et udvalg af Vigerslev BKs tøjkollektion af mærket adidas. For at se alle adidas' Teamsport produkter, kan man klikke på knappen nedenunder kollektionen.

Adidas har en leveringstid på 5-7 hverdage på alle teamsport produkter som er lager.

Alle priserne i kollektionen er inklusiv moms, men eksklusiv tryk. Desuden får klubben og dens medlemmer en særlig klubrabat på alle varer (undtagen i forvejen nedsatte varer).

Ønsker man at bestille nogle af produkterne i kollektionen, kan man benytte udfylde Bestillingsformularen via BESTIL-knappen under varen eller ringe på tlf. 42 16 01 42 eller sende en mail til info@profodbold.dk.

"Bestil online og betal med Mobilepay"

Benyt bestillingsformularen via BESTIL knappen til, at bestille dine varer og få dem leveret til din adresse.

Fragt 79,00 DKK. Fragtfrit ved køb over 500,00 DKK.

Bemærk venligst at tryk ikke er inkluderet i nedenstående priser.

VB KAMPTRØJE

ADIDAS TABELA SPILLETRØJE
Str. S - 3XL
100% Polyester

199,- DKK

Levering: 5-7 hverdage

VB TRÆNING

AXIS REGNJAKKE
Str. S - 3XL
100% Polyester Dobby

599,- DKK

Levering: 5-7 hverdage

VB KAMPSHORTS

ADIDAS SQUADRA SPILLESHORTS
Str. S - 3XL
100% Polyester

179,- DKK

Levering: 5-7 hverdage

VB TRÆNING

AXIS REGNJAKKE
Str. S - 3XL
100% Polyester Dobby

599,- DKK

Levering: 5-7 hverdage

VB KAMPSOKKER

ADIDAS MILANO FODBOLDSOKKER
Str. 43/45
100% Polyester

69,- DKK

Levering: Ikke lager

VB TRÆNING

AXIS THERMOJAKKE
Str. S - 3XL
100% Polyester Dobby

899,- DKK

Levering: 5-7 hverdage

ADIDAS

TEAMSPORT

PRISER

TRYK / TRANSFERS

Klubben stiftes på initiativ af Dennis Andersen, der havde en fortid som ungdomsspiller i KB. Han er stadig ungdomsspiller (14 år), men får sammen med nogle jævnaldrende kammerater nogle voksne med på ideen om at stifte deres egen boldklub. Basis var boligkvarteret Vigerslevvej, Heldbovej og Gårdstedet og året efter opførelsen af "Store Vigerslevgård". Stiftende generalforsamling 3. marts 1956 i Falkereden – formand blev Svend Aage Larsen. Man søgte straks ind i DAI – for her var modsat i KBU ikke noget krav om, at man skulle have et seniorhold for at blive optaget. Samtidig oprettede man en pigehåndboldafdeling, der holdt ud i 7 år. Klubdragten er inspireret af Ungarn – der dengang spillede i grøn trøje + røde bukser – og især af Puskas. DAI ville ikke acceptere efterskriftet "af 1956", da man ikke ville have årstal for at undgå forvekslinger. 

Da man når senioralder for de første stiftere søger man ind i KBU. Den formelle ansøgning underskrevet af formand Poul Holm, Heldbovej 75, II, Valby daterer sig til 15. september 1958. Sammen med ansøgningen fremsendes love (i denne udgave fremgår, at klubben er tilsluttet DAI) samt liste over medlemmer (findes hos KBU) omfattende 20 seniorspillere. Man oplyser i ansøgningen til KBU, at man agter at forlade DAI med udgangen af 1958, hvis man kan opnå optagelse hos KBU - og at man forventer at stille 1 seniorhold og 5 ungdomshold. I mange år benyttede man "Skabet" som mødested. Skabet var et udhængsskab placeret på hjørnet af Heldbovej/Prisholmvej hos kioskejer P. Remtoft (klubbens revisor i nogle år). Vigerslev Boldklub starter i KBU i sæsonen 1959 med et seniorhold og 6 ungdomshold. Første kontaktperson er Paul Holm, Heldbovej 75, 2, Valby. Hjemmekampe spilles i Valby Idrætspark og første KBU-kamp er på hjemmebane 22. marts 1959 mod Velo, som man taber 0-10.

Vigerslev har mange gange forsøgt at få sit eget klubhus. Ved 25 års jubilæet var man nået så langt, at man havde fundet "stedet" – det skulle være arealet ved Køgevej/Parkstien, hvor rensningsanlægget Damhusåen har til huse. Meget gerne et klubhus på 300 kvadratmeter. Entreprenør var også fundet – Rasmussen & Schiødt. Kommunen var med på ideen – men skulle lige tælle pengene endnu en gang. Vigerslev havde i mellemtiden skaffet sig sikkerhed for at kunne optage et banklån. Det lykkedes at få sit klubhus ret kort efter 25 års jubilæet i 1981! I 2002 optager man FC Overskæringen. Hjemmesiden indeholder en summarisk gennemgang af årene efter 1990.

Kvindeholdet stiller sidste gang op 6. oktober 2016 ude mod Tårnby FF - ender 1-1 - men vinder dog uden kamp 30. oktober samme år over Real l´Hôpital. Holdet i sidste gennemførte kamp er Eva Maria Daramy, Anja Rasmussen, Camilla Gaardsted Degn, Rikke Steinbrecher, Louise Rasmussen, Natascha von Staudt, Julie Christiansen, Jette Christiansen og Maria Bøgelund Johansen.

Vigerslev BK kunne i 2016 fejrer 60 års jubilæum.

Der har to gange tidligere været klubber med navnet Vigerslev Boldklub som deltagere hos KBU - første gang i 1920erne, anden gang i 1940erne. De 3 klubber har formentlig ikke andet til fælles end at de har rod i Vigerslevområdet og har taget navnet, når nu det har været ledigt.

Klubbens flagskib 1. senior spiller i øjeblikket i serie 1 under DBU København.